Egy Plastic Doll élete

Egy Plastic Doll élete

kicsit pozitívabb az életem

2010. november 22. - Mina Plastic Doll

kibékültünk, de még így se jó. nem vele van a probléma. mással. még most is törlődik belőlem. folyamatosan minden apró kis részletet próbálok törölni magamból. méghozzá sikeresen. és ez lep meg a legjobban. ez nem túllépés hanem érzelem törlés. Equilibrium 4eva(: Minden egyes nap egyre közömbösebbé vállik számomra az illető. nem akarom h teljesen közömbös legyen mert barátnak még megszeretném tartani, de semmi mást nem szeretnék már tőle. najó meg egyszer ki akarjuk elégíteni egymás vágyait. sosem akartál; sosem szerettél(: végig tudtam jól...
tegnap, kibékülésünk után, hogy kicsit feloldjam a levegőt kitaláltam h díszítsük fel a karácsonyfámat + dekoráljuk ki az egész szobámat. kedély javítólag hatott. jó kedvünk lett és még a szobámnak is tök hangulatvilágítást csináltunk. csak égőkből és cső. 
még mindig nincsen minden rendben a fejemben. néha már úgy érzem, h itt bent lehetetlen rendet rakni. pedig szeretnék... de most valahogy nem megy. ehhez majd egy nyugodt környezet kell, ami csendes és természetben van. ahol nincs ember csak 1 valaki. az egyetlen akiben megbízhatok. bár kicsit tartózkodóbb leszek felé mint voltam. legalább is mint eddig. sok mindent fog tudni de nem mindent, mint eddig. nem azért mert nem bízok benne hanem azért mert úgy érzem van néhány dolog amit meg kell tartanom magamnak és egyedül kell lekűzdenem vagy akár erősítenem.
Szóval most minden rendben azt hiszem...


Equilibrium 15,5%

A bejegyzés trackback címe:

https://minaplasticdoll.blog.hu/api/trackback/id/tr482465235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása