Egy Plastic Doll élete

Egy Plastic Doll élete

Unalmas hétköznapok...

2010. szeptember 13. - Mina Plastic Doll

Ismét jelentkezem. Mostanában az agyi kapacitásom nem éri el azt a szintet, hogy valami édekfeszítőbbet is tudjak írni ugyanis nemhogy másokon még magamon sem igazodom ki. Túl bensőséges dolgok szóval inkább megkímélem a "nagy" olvasó közösséget. Azt a kemény 0 főt. Most már csak a saját szórakoztatásom érdekében írok ide. Valamit csinálok legalább amiből talán a jövőben is emlékeznek rám amikor már nem leszek. Vagy ki tudja.

Senki nem keres. Ha én nem emelem fel a telefont vagy nem megyek oda valahova, vagy nem írok rá valakire msnen, olyan mintha nem is léteznék. Oké elvagyok én egyedül is, de mégis csak jobban esne, ha kaapnék egy kis törődést. Hiányzik, hogy valaki meghallgasson. Mert akikkel beszélek azzokkal is csak annyit teszünk, hogy fújjuk egymás mellett a problémáinkat, de a másikat meg sem halljuk. Mindenkit csak a saját problémája érdekel.

KÖNYÖRGÖM EMBEREK!! EGY KIS EMPÁTIÁT BASSZA MEG!!!

Nehéz így bárkinek is kiönteni a lelke úgy, hogy teljesen rád figyeljen, mert mindig csak a saját problémáin jár az esze. Nem baj. Majd megoldom...

A bejegyzés trackback címe:

https://minaplasticdoll.blog.hu/api/trackback/id/tr762293467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stanislava 2010.09.22. 18:41:24

nna,ez per pill fájt.

stanislava 2010.09.23. 00:48:14

akkor ezt úgy értsem,hogy ha azt mondod/írod,hogy senki sem keres,akkor ne vegyem magamra,hiszen együtt élünk szinte,tehát egyértelmű hogy mindig zargatlak? (:

Mina Plastic Doll 2010.09.28. 23:20:42

@farkaslány: mégszép(: és neked mindig örülök(:
süti beállítások módosítása